Munkatársak

Titkárság

Sümeginé Gabara Zsuzsanna

sne.gabara[kukac]levego.hu

főkönyvelő

2002-től 2010-ig :  társasházi könyvelőként dolgoztam.

Ez idő alatt 2006-ban diplomát szereztem az Általános Vállalkozási Főiskolán, mint közgazdász.

2011-től csatlakoztam a Levegő Munkacsoport csapatához. Könyveléssel, átutalások intézésével,  pénztári feladatok ellátásával, bérszámfejtéssel, bevallások  elkészítésével, pénzügyi kimutatásokkal, hazai illetve külföldi pályázatok pénzügyi elszámolásával foglalkozom.

 

Susánszky Ferenc

susanszkyf[kukac]gmail.com

technikai szerkesztő, grafikus

1993 és 2008 között megszűnéséig a Lélegzet című havilap technikai szerkesztője voltam, emellett a Levegő Munkacsoport egyéb kiadványait, szóróanyagait tervezem, és tördelem. A képeket szerkesztem a Lélegzetnyi hírlevélhez. A szervezet nyilvánosság előtti megjelenéséhez szükséges molinókat, plakátokat, matricákat stb. tervezem. A szokásos irodai programokon kívül ismerem, és használom az Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator, a Corel, a Flash, a Linuxon futó Gimp, Mypaint, Inkscape és Kdenlive programokat.

 

Klovács Bettina (jelenleg szülési szabadságon)

klovacs.betti[kukac]levego.hu

könyvelő

2006-ban irodavezetői vizsgát tettem, majd 2009-ben analitikus könyvelőként kezdtem el dolgozni. A Levegő Munkacsoportnál 2010 februárja óta dolgozom, mint könyvelő.

Feladataim: könyvelés és pályázatok pénzügyi elszámolása.

 

Madarassy Judit

madarassy.judit[kukac]levego.hu

LIFE projekt koordinátor

végzettség: geográfus

 

Dr. Bendik Gábor

ügyvéd, környezeti szakjogász

A Közép-Duna-völgyi környezetvédelmi Felügyelőségen töltött 6 hónapos szakmai gyakorlat után 2004-től az ÖKO-Pannon Kht. jogi előadójaként dolgozott. 2007-ben csatlakozott a Levegő Munkacsoport csapatához, szakterületébe tartoznak a környezetvédelem hazai és nemzetközi jogi eszközei.

 

Vargha Márton

vargha.marton[kukac]levego.hu

ITS szakértő, alkalmazott matematikus
közlekedés, energia

Dolgoztam programozóként, infokommunikációs újságíróként, köztisztviselőként és kommunikációs szakértőként.

1992-ben  fővárosi önkormányzati képviselőként találkoztam a DBR – Dél-Buda-Rákospalota, újabban négyes – metró tervével. Próbáltam megértetni mindenkivel, hogy egy szükségtelen blöff, nem érdemes megépíteni, de a politikai korrupció erősebb volt.

Az ITS az Intelligens Közlekedési rendszerek rövidítése. Minden infokommunikációt bele lehet érteni, ami a közlekedésben előfordul.

Energiával, energiatermelési kérdésekkel azért foglalkozom, amit Lovelock "The Vanishing Face of Gaia - A Final Warning" című könyvében olvashatni a klímakatasztrófa és az üvegházhatású gázok kibocsátása közötti összefüggésről. Magyarország újragyarmatosítása, ha szükségtelen új atomreaktorok megépítése fejében a mindenkori magyar kormány elzálogosítja Magyarországot az Orosz Köztársaságnál. Az atomerőműépítés erőltetése ugyanarról a tőről fakad, mint a DBR metróé.

Merjünk változtatni projekt

Horváth Zsolt

horvath.zsolt[kukac]levego.hu

Projektvezető / Merjünk változtatni projekt

agrármérnök, környezetvédelmi mérnök, közgazdász

2006 óta dolgozom a Levegő Munkacsoportnál, főbb szakterületeim: adórendszer, számvitel, civil szervezetek működése, támogatási rendszerek, fás és lágyszárú növények, talajhasználat, vegyi anyagok, légszennyezés, facebook, ismeretterjesztő előadások tartása. Örülök, hogy jó csapatban, nagyszerű emberekkel dolgozhatok együtt, olyan munkát végezve, mely az egész társadalomnak hasznos.

Papp Zsuzsanna

papp.zsuzsanna[kukac]levego.hu

Projekt szakmai koordinátor

 

Szegő Judit

szego.judit[kukac]levego.hu

Projekt szakmai koordinátor

végzettség: környezetkutató

A Felügyelő Bizottság

 

Tömpe István

elnök

 

Dr. Kaizinger Tibor

 

Dr. Kiss László

Ozone Network