Tanácskérés

Tanácsadó irodánkhoz évente 3.500 ember fordul különböző környezeti ügyekkel, melyek megoldásában térítésmentesen segítünk. Gyakran előfordul, hogy a szakminisztériumok, önkormányzatok, és más állami szervek is hozzánk irányítják a lakossági ügyeket vagy maguk kérnek tanácsot. A tanácsadási szolgáltatás fenntartása éves szinten 7 millió Ft-ba kerül. Az utóbbi évek válságos pénzügyi helyzete miatt forrásaink jelentősen szűkültek, pályázati támogatást pedig szinte egyáltalán nem kaptunk a szolgáltatás fenntartására.

Jelenleg minimális támogatottságú a tanácsadó irodánk, így csupán szűkített nyitvatartásra van alkalmunk. Ezért kérjük a hozzánk fordulókat, hogy sürgős panaszukkal, kérdéseikkel az illetékes környezetvédelmi felügyelőség Zöld Pont Irodáját keressék. (Sajnos a Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózatának a legtöbb irodája hasonló vagy még rosszabb helyzetben van, így őket sem tudjuk ajánlani.)

Amennyiben Önnek is fontos, hogy a Levegő Munkacsoport közel két évtizedes szakmai bázison végzett egyedülálló nonprofit tanácsadó tevékenysége megmaradjon, kérjük segítse tevékenységünket, támogasson minket.

Lájkoljon minket: www.facebook.com/levego

Név:*
E-mail cím:*
Levelezési cím:
Telefon:
Skype azonosító:
Üzenet témája:*
Kérdés, környezeti probléma részletes leírása:*
Írja be a mai dátumot a következő formátumban: yyyy-mm-dd:*

A Levegő Munkacsoportot a MagNet Bank támogatja a KAP programban

Ozone Network