Munkatársak

Bendik Gábor

bendik.gabor[kukac]levego.hu

ügyvéd, környezetvédelmi szakjogász
 
A Levegő Munkacsoport környezetjogi, környezetpolitikai tevékenységeit és kampányait 2007 óta segítem külsős, megbízott munkatársként. A biológia szakon töltött gimnáziumi évek után az ELTE jogi Karán tanultam, majd a diploma után környezetvédelmi szakjogász végzettséget is szereztem. Hiszek abban, hogy a környezetvédelmi ügyekben, döntéshozatali eljárásokban való aktív és szakszerű részvétellel, a jog eszközeinek hatékony és bölcs felhasználásával megvédhetjük értékeinket.

Horváth Zsolt

horvath.zsolt[kukac]levego.hu

agrármérnök, környezetvédelmi mérnök, közgazdász

2006 óta dolgozom a Levegő Munkacsoportnál, főbb szakterületeim: adórendszer, számvitel, civil szervezetek működése, támogatási rendszerek, fás és lágyszárú növények, talajhasználat, vegyi anyagok, légszennyezés, facebook, ismeretterjesztő előadások tartása. Örülök, hogy jó csapatban, nagyszerű emberekkel dolgozhatok együtt, olyan munkát végezve, mely az egész társadalomnak hasznos.

Susánszky Ferenc

susanszkyf[kukac]gmail.com

technikai szerkesztő, grafikus

1993 és 2008 között megszűnéséig a Lélegzet című havilap technikai szerkesztője voltam, emellett a Levegő Munkacsoport egyéb kiadványait, szóróanyagait tervezem, és tördelem. A képeket szerkesztem a Lélegzetnyi hírlevélhez. A szervezet nyilvánosság előtti megjelenéséhez szükséges molinókat, plakátokat, matricákat stb. tervezem. A szokásos irodai programokon kívül ismerem, és használom az Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator, a Corel, a Flash, a Linuxon futó Gimp, Mypaint, Inkscape és Kdenlive programokat.

Tarr Katalin

tarr.katalin[kukac]levego.hu

szakpolitikai munkatárs

Környezettudomány és környezetpolitika szakon végeztem. 2019 óta vagyok a Levegő Munkacsoport munkatársa, ahol korábban önkéntesként dolgoztam. Jelenleg a gazdasági eszközök, EU támogatások környezet- és éghajlatbarát felhasználásával foglalkozom egy nemzetközi együttműködés keretein belül, részmunkaidőben. Korábbi tevékenységeim között szerepel a környezeti tanácsadás, szemléletformáló és ismeretterjesztő előadások tartása, mérések végzése, kommunikáció és szakfordítás.

Szegő Judit

szego.judit[kukac]levego.hu

Környezeti Tanácsadó Iroda munkatárs, az éghajlatvédelmi projekt és a lakossági égetés elleni munka vezetője

Az ELTE-n végeztem környezetkutatóként.
Több, mint 8 éve a Levegő Munkacsoportban dolgozom több, különböző környezetvédelmi és szemléletformáló projekten.
Az elmúlt 3 évben EU LIFE PlanUp projektet vezettem, mely Nemzeti Energia- és Klímatervek elkészülését követi 5 európai uniós országban, jelenleg több lakossági égetéssel foglalkozó projektet vezetek, melyek részben az ismeret terjesztésével, részben lakossági levegőminőség-mérő készülékek propagálásával vezetnek célra.

Hírfigyelő