Munkatársak

 

Dr. Bendik Gábor

ügyvéd, környezetvédelmi szakjogász

Már az egyetemi évek alatt elkezdtem mélyebben foglalkozni környezetjogi témákkal és jelenleg is a környezetvédelem hazai és nemzetközi jogi eszközeit tekintem fő szakterületemnek. Évek óta megbízott, külsős jogi szakértőként segítem a Levegő Munkacsoport és az általa működtetett lakossági környezeti tanácsadó iroda munkáját.

 

Klovács Bettina (jelenleg szülési szabadságon)

klovacs.betti[kukac]levego.hu

könyvelő

2006-ban irodavezetői vizsgát tettem, majd 2009-ben analitikus könyvelőként kezdtem el dolgozni. A Levegő Munkacsoportnál 2010 februárja óta dolgozom, mint könyvelő.

Feladataim: könyvelés és pályázatok pénzügyi elszámolása.

 

Kisfaludy Mónika

kisfaludy(kukac)levego.hu

Pénzügyi-gazdasági vezető

Végzettségem: Mérlegképes könyvelő vállalkozási és non-profit szakon.

2006 óta vagyok –kisebb megszakítással – a Levegő Munkacsoportnál. Főbb területeim a könyvelés és a pályázati rendszerek, ezen belül az Európai Unió által finanszírozott támogatások (PHARE, TÁMOP, KEOP, KMOP, NCTA), valamint a hazai finanszírozású támogatások (Zöld Forrás, NCA, NEA). Szeretem, ha a pénzügyek, a könyvelés és a pályázatok pénzügyei komplexen egy kézben vannak.

 

Kovács Zsigmond

 kovacs.zsigmond[kukac]levego.hu

kommunikációs munkatárs

Tanulmányaimat a Budapesti Kommunikációs Főiskolán végeztem. Isztambulban Erasmus  ösztöndíjas tanulmányaim alatt EU-s projekteken dolgoztam, a szakmai gyakorlatomat pedig Magyarország vezető zöld hírportáljánál töltöttem újságírói és szerkesztői munkakörökben, gyakorlatom befejezése után munkatársként is. 2011 és 2013 között a Levegő Munkacsoport önkéntese voltam.

Madarassy Judit

madarassy.judit[kukac]levego.hu

a LIFE+ „Tiszta levegőt!” projekt koordinátora

geográfus

Belgiumban több évig foglalkoztam közlekedésrendezési tervek készítésével építész- és várostervező, illetve közlekedéstervező irodákban. Feladataim közé tartozott a környezetkímélő közlekedési módok helyzetének felmérése belga városokban és községekben, valamint javaslatok kidolgozása a tömegközlekedési szolgáltatások, a kerékpáros és gyalogos közlekedés javítására.  2003 óta a Levegő Munkacsoport egyik közlekedési szakértője vagyok.

Susánszky Ferenc

susanszkyf[kukac]gmail.com

technikai szerkesztő, grafikus

1993 és 2008 között megszűnéséig a Lélegzet című havilap technikai szerkesztője voltam, emellett a Levegő Munkacsoport egyéb kiadványait, szóróanyagait tervezem, és tördelem. A képeket szerkesztem a Lélegzetnyi hírlevélhez. A szervezet nyilvánosság előtti megjelenéséhez szükséges molinókat, plakátokat, matricákat stb. tervezem. A szokásos irodai programokon kívül ismerem, és használom az Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator, a Corel, a Flash, a Linuxon futó Gimp, Mypaint, Inkscape és Kdenlive programokat.

Vargha Márton

vargha.marton[kukac]levego.hu

ITS szakértő, alkalmazott matematikus
közlekedés, energia

Dolgoztam programozóként, infokommunikációs újságíróként, köztisztviselőként és kommunikációs szakértőként.

1992-ben  fővárosi önkormányzati képviselőként találkoztam a DBR – Dél-Buda-Rákospalota, újabban négyes – metró tervével. Próbáltam megértetni mindenkivel, hogy egy szükségtelen blöff, nem érdemes megépíteni, de a politikai korrupció erősebb volt.

Az ITS az Intelligens Közlekedési rendszerek rövidítése. Minden infokommunikációt bele lehet érteni, ami a közlekedésben előfordul.

Energiával, energiatermelési kérdésekkel azért foglalkozom, amit Lovelock "The Vanishing Face of Gaia - A Final Warning" című könyvében olvashatni a klímakatasztrófa és az üvegházhatású gázok kibocsátása közötti összefüggésről. Magyarország újragyarmatosítása, ha szükségtelen új atomreaktorok megépítése fejében a mindenkori magyar kormány elzálogosítja Magyarországot az Orosz Köztársaságnál. Az atomerőműépítés erőltetése ugyanarról a tőről fakad, mint a DBR metróé.

Horváth Zsolt

horvath.zsolt[kukac]levego.hu

Projektvezető / Merjünk változtatni projekt

agrármérnök, környezetvédelmi mérnök, közgazdász

2006 óta dolgozom a Levegő Munkacsoportnál, főbb szakterületeim: adórendszer, számvitel, civil szervezetek működése, támogatási rendszerek, fás és lágyszárú növények, talajhasználat, vegyi anyagok, légszennyezés, facebook, ismeretterjesztő előadások tartása. Örülök, hogy jó csapatban, nagyszerű emberekkel dolgozhatok együtt, olyan munkát végezve, mely az egész társadalomnak hasznos.

Papp Zsuzsanna

papp.zsuzsanna[kukac]levego.hu

Projekt szakmai koordinátor

 

 

 

Szegő Judit

szego.judit[kukac]levego.hu

projekt szakmai koordinátor

2009-ben szereztem diplomát az ELTE környezettudományi szakán. 2012-ben csatlakoztam önkéntesként a Levegő Munkacsoport csapatához.
2013 óta a Norvég Civil Támogatási Alap által támogatott "Merjünk változtatni!" projekt szakmai koordinátora vagyok.

A Felügyelő Bizottság

 

Tömpe István

elnök

 

Dr. Kaizinger Tibor

 

Dr. Kiss László

A Levegő Munkacsoportot a MagNet Bank támogatja a KAP programban

Ozone Network