Önkénteseink

Alami Enikő

Jelenleg biológia-kémia szakos tanár vagyok, végzettségemet tekintve környezetmérnök, mérnök-tanár. Elkötelezett vagyok a környezetünk megóvásáért, ezért is vállaltam közel egy éve önkéntes munkát a Levegő Munkacsoportnál.

Bóna Péter István okleveles településmérnök

Településmérnökként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetemen. Jelenleg is dolgozom a szakmában. Civilként fontosnak érzem Budapest megmaradt zöldterületeinek megóvását, illetve a villamos- és vasúti közlekedés előnyben részesítését, fejlesztését. Előbbiben sikert értem el az 59-es villamos meghosszabbítását célzó javaslatommal, amit később megvalósítottak. A Levegő Munkacsoportban főleg budapesti településrendezési tervek véleményezésében, illetve különböző projektekben veszek részt önkéntesként.

Tel.: 06-30-728-1428
E-mail: bonapetr(kukac)@gmail.com

Deák Zs. Villő

Kulturális antropológusként, illetve környezetmérnöki végzettséggel mindig igyekeztem megragadni minden alkalmat, amikor valami jót lehetett beadni a "közösbe". Szerintem mindannyian egy egészséges társadalomban szeretnénk élni, ahol a feltétlen segítségnyújtás (is) természetes. Hát rajtam ne múljon! :)

Fodor Józsefné

Szeretek környezetvédelemmel, munka- és tűzvédelemmel valamint egészségvédelmi prevencióval, egészséges munkahelyek kialakításával foglalkozni. Ezenkívül érdekel a középületek, óvodák, iskolák környezetének védelme (értem itt a forgalom lecsökkentését és a dohányzás megtiltását ezeknek az intézményeknek a környékén). Eddig szakmámból kifolyólag csak a munkahelyi egészség védelemmel foglalkoztam, de önkéntesként talán több területen is kipróbálhatom magam.

Sibak Zsuzsanna

Hidasi Kata

A természet szeretete és védelme gyerekkorom óta életem részét képezi. Szervezett keretek között először cserkészvezetőként kezdtem környezetünk védelméért kiállni, és ezt szeretném továbbadni a rám bízott gyerekeknek. Tanulmányaimat is az a cél vezéreli, hogy egy élhetőbb világot teremtsünk, ezért jelenleg humánökológia master képzésre járok az ELTE-re. Fontosnak tartok minden önkéntes tevékenységet, és mivel a Levegő Munkacsoport célkitűzései egybeesnek az elképzeléseimmel, csatlakoztam önkénteseik táborához.

Madarassy Judit

Geográfus és környezetgazdálkodási szakember vagyok. 2014-től 2016 februárjáig dolgoztam a Levegő Munkacsoportnál. Jelenleg önkéntesként segítem a szervezet munkáját.

Jancsok Péter

Az ELTE TÁTK-on vagyok végzős szociológushallgató. Az egyetem mellett piac- és közvélemény-kutatással foglalkozom, de az ELTE TÁTK HÖK-ben is dolgozom. Körülbelül egy éve kezdtem önkénteskedni a Levegő Munkacsoportnál. Nagyon fontosnak tartom, hogy az emberek a közösség erejét hasznos célokra használják fel, ezért is csatlakoztam hozzájuk.

Lenti Fruzsi

Környezetmérnök szakra járok a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemre. Mivel nagyon érdekel a környezet- és természetvédelem, fontosnak tartom, hogy önkéntes munkámmal segítséget nyújtsak az olyan civil szervezetnek, mint a Levegő Munkacsoport. Velük ugyanis eljuthatok sok rendezvényre, ahol népszerűsíthetem a környezettudatos szemléletet és megismerhetem az emberek véleményét erről.

Pál János

Környezetgazdálkodási agrármérnök vagyok. 2004-től 2013 márciusáig a Levegő Munkacsoportnál dolgoztam vegyi, környezetgazdaságtani és zöldterületvédelmi témákban, azóta önkéntesként segítem a szervezet munkáját.

Zentai Sári

2009 ben kerültem a Levegő Munkacsoporthoz akkor még geográfus hallgatóként. Jelenleg az ELTE Természettudományi Karán tanulok tudománykommunikációt. Önkéntesként több dologban igyekszem a Levegő Munkacsoport segítségére lenni.

Hírfigyelő