#bringatipp kampány

Mi az a #bringatipp kampány?

A Levegő Munkacsoport a #bringatipp kampányban a biciklizést – mint környezetbarát alternatív közlekedési módot és mozgásformát – népszerűsíti. A szervezet – más szervezetekkel, így különösen a Magyar Kerékpárosklubbal és a Greenpeace Magyarországgal együtt – folyamatosan azon dolgozik, hogy a főváros alkalmas legyen a biztonságos és egészséges kerékpározásra. A kampány lehetőséget ad, hogy az Instagram felületén keresztül az együttműködő influenszerek által a fiatalabbakhoz is eljusson az üzenet, mely szerint egészséges, környezetbarát és menő kerékpározni.

Miért van szükség a kezdeményezésre?

Az Európai Környezetvédelmi Ügynökség adatai szerint az Európai Unióban Bulgária mellett Magyarországon hal meg évente a legtöbb ember a légszennyezettség miatt (lakosságarányosan számítva). A Levegő Munkacsoport régóta küzd azért, hogy ez a probléma megoldódjon. Szerencsére egyre többen választanak már fenn tartható közlekedési módot, azonban még nagyobb „lefedettségre”, még több tenni akaróra lenne szükség.

Kik csatlakoztak a kampányhoz?

A kampányhoz olyan influenszerek csatlakoztak, akik hitelesek a környezetvédelem és a fenntarthatóság témájában, valamint szeretnek és szoktak is kerékpározni a hétköznapjaik során. Innen is szeretnénk megköszönni azoknak a véleményvezéreknek a munkáját, akik elfogadták a felkérést és hasznos, informatív és értékes gondolatokat, tippeket, trükköket osztottak meg az Instagram oldalukon.

Hálásak vagyunk Nektek!

Együttműködő partnerek és influenszerek

Nagy Bori:

Instagram: https://www.instagram.com/reel/Cg9Z-Yfjkd2/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMNgxcLFq/?k=1


 

 

 

 

 

 

 

Riddler

Instagram: https://www.instagram.com/p/CgZyOHNsVSq/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Facebook: https://www.facebook.com/riddler84/posts/pfbid0JZ3RpuQXgbGpswpTViTPGyrto7FrkCgWLJE8CYfQnUFsbMHegBbtxnvVXJpYEDJBl


 

 

 

 

 

Antal Évi (Vászonzsákoslány)

Instagram: https://www.instagram.com/p/Chr9sIYIP0h/


 

 

 

 

 

 

 

 

talpalatnyitörténetek

https://www.instagram.com/p/CpcpBZPIIIx/

Instagram: https://www.instagram.com/talpalatnyitortenetek/

Facebook: https://www.facebook.com/Talpalatnyitortenetek.hu/

 

Hírfigyelő