„Milyen városról álmodsz?” - pályázat

A LEVEGŐ MUNKACSOPORT PÁLYÁZATOT HIRDET

„Milyen városról álmodsz?”címmel

- a megújult kiírás - szerint általános iskolai diákok számára


A Milyen városról álmodsz? című kreatív pályázat az általános iskolai tanulók gondolataira kíváncsi, hiszen ők lesznek azok, akik hamarosan innovatív ötleteikkel segíthetik a zöldebb jövő elérését. Különösen fontos ezért, hogy a fiatalok minél hamarabb elsajátítsák a környezetvédelem alapelveit, és a fenntartható megoldások számukra már természetesek legyenek.

A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a városokban tapasztalható negatív környezeti hatásokkal szembeni lépések szükségességére. A sok-sok felmerülő kihívásra egyedül nehéz megoldást találni, azonban másokkal összefogva képesek vagyunk változást elérni.

A pályázónak olyan „álomvárost” kell megalkotnia, mely fenntarthatósági és környezeti szempontok alapján ideális számára.

Pályázati feltételek

A pályázatra minden általános iskolás diák nevezhet egyénileg vagy csapatban (maximum 3 fő), egy a felhívásban leírtaknak megfelelő pályaművel. Egy nevező csak egy kategóriában, egy pályaművel indulhat. Az alkotás az adott kategóriának megfelelő technikával készülhet.

Az alkotásokat digitálisan lehet eljuttatni a következő e-mail címre: levego@levego.hu

Az alkotásról készült jó minőségű fotó vagy szkennelt példány mérete maximum 5MB lehet. A képeket .jpg, .jpeg vagy .png formátumban kell elküldeni.

A levél tárgya: „ÁLOMVÁROS” legyen!

A következő adatokat kérjük megadni: kategória, egyéni/csapatmunka, pályázó neve (csapat esetén a csapattársak nevei) és az évfolyam!

A kategóriák

I. Festmény
II. Makett
III. Digitális

Díjak

Az előzsűrizés alapján legjobbnak ítélt művek nevezői kerékpáros kiegészítőket kapnak.

Kategóriánkénti nyeremények (közönségszavazás):

I. helyezett - Feldobox élménycsomag

II. helyezett - Fővárosi Állat- és Növénykert ajándékutalvány (10.000 Ft értékben)

III. helyezett - Fővárosi Állat- és Növénykert ajándékutalvány (5.000 Ft értékben)

A pályaművek elbírálása

A beérkezett pályaművek közül az előzsűrizés során legjobbnak ítélt alkotások megtekinthetőek a Levegő Munkacsoport Facebook-oldalán. A legsikeresebb alkotások között közönségszavazást indítunk a felületen. Kategóriánként az első három legtöbb lájkot kapott alkotás tulajdonosa díjazásban részesül.

Beküldési határidő

2023. március 31.

Eredményhirdetés

2023. április 17.


A pályázat benyújtója tudomásul veszi és elfogadja, a Játékszabályzatban foglalt feltételeket, valamint hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött pályaművet a Levegő Munkacsoport szabadon felhasználhatja a közönségszavazás lebonyolításához használt Facebook felületen.


Játékszabályzat (link)

Hírfigyelő