Itt a Critical Mass Riadóhíradó!

Eljött a tavasz, és vele együtt a már szokásos kerékpáros felvonulás ideje. Április 30-án óriási Critical Mass halad majd át Budapesten! A hírverésben és a rendezésben azonban nagy szükségünk van a Ti segítségetekre is, nélkületek ugyanis nem fog menni. Az alábbiakban összegyűjtöttük, mi mindennel járulhatsz hozzá az óriási rendezvényhez.

Segíts a matricák osztogatásában!
A forgalmasabb bringautakon és kereszteződésekben adjuk kézbe a CM-matricákat, hátoldalukon a felvonulás tudnivalóival. Most is csináltunk egy "órarendet", ahová jelentkezhetsz. Nézz ki olyan helyet és időpontot, ahol más nem osztogat:

De otthon, pörgősszékből is rengetheted a rendszert. :) További ötletek, amit még megtehetsz, de legyél kreatív, ez nem a katonaság!

  • Facebook-felhasználóként oszd meg a Critical Mass esemény hírét. Pofonegyszerű, csak ezt a linket kell kimásolnod az üzenőfaladra. Így nem csak a bringásokat, hanem az egész várost tájékoztathatjuk.
  • Még mindig Facebook... Az esemény oldalán a kép alatti meghívóküldő gombbal hívd el az ismerőseidet! Ez a leghatékonyabb, és még mindig csak 2-3 perc.
  • Iwiw-felhasználóként egyszerűen csak másold az üzenőfaladra az alábbi linket egy kis kedvcsinálóval!
  • Ha nem vagy a közösségi oldalak rabja, egyszerűen csak szólj ismerőseidnek és gyertek el minél többen!
  • Plakátot és matricát is tudsz vinni a hetedik kerületi Király utca 83-ból.

Köszönjük, hogy segítesz!
Az utcákon látható, hogy mekkora eredménye van már a munkánknak. A korábbi körülmények ellenére tettük Budapestet kerékpáros várossá, és a jelen körülmények ellenére is szeretnénk megőrizni ezt.

Critical Mass Budapest

Hírfigyelő